Näyttämönä toimii

Kauppilanmäen museoalueen tunnelmallinen työväentalo.

TIEDOTE 5.5.2020 (Julkaisuvapaa)

Hyvät asiakkaat, tuli muutos suunnitelmiin.

 

Lokakuussa 2019 markkinointityöryhmämme päätyi mainostamaan tulevan kesän näytelmiä lausekkeilla: ”virussuojattua komedia” ja ”tappavan hauska jännitysnäytelmä”. Reilu puoli vuotta sitten ei ollut minkäänlaista aavistusta, kuinka ajankohtaisiksi nämä mainossloganit voisivat tulla. Tällä hetkellä voitaneen todeta, että virussuojatun komedian, Poissaoloja, virussuoja ei selvästikään ollut riittävä ja Agatha Christie syytettynä murhasta -dekkari on saanut rinnalleen kilpailevan maailmanlaajuisen jännitysnäytelmän ilman mitään hauskuutta.

 

Poikkeusoloihin annettujen ohjeiden ja suositusten mukaisesti Teatteri-iltojen toimintakausi siirtyy kesältä tuonnemmaksi. Esitykset ovat valmiita, kun maailma on valmis. Eli uusi esityskalenteri valmistuu, kun näytelmän esittäminen on epidemian osalta turvallista. Suosittelemme uutiskirjeen tilaamista, jotta saat ensimmäisenä tiedon uusista esitysajankohdista. (LIITY POSTITUSLISTALLE)

 

Verkkokaupasta ostettujen lippujen maksut palautuvat automaattisesti tilille, josta ne on maksettu. Eli mitään tilinumeroita tai muita anomuksia ei tarvitse tehdä. Tämä hoituu vain hiukan kankean lippukauppamme kautta, joten kuukauteen ei kannata huolestua, jos rahoja ei näy. Teille, joilla oli ongelmia lippukauppamme kanssa jo ostamisen aikana ja olette maksaneet liput suoraan tilille. Teitä pyydämme lähettämään yksityisviestillä nimenne ja puhelinnumeron MobilePay maksamista varten tai vaihtoehtoisesti tilinumeron ja tilin omistajan tiedot. Ryhmiin ja sukulaisiin tulemme olemaan erikseen yhteydessä.

 

Meille on kunnia tehdä tästä muutoksestakin teille mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin sähköpostilla: info@teatteriillat.com. Pahoittelemme tilanteesta syntynyttä mielipahaa ja toivomme kohtaavamme teidät joskus vielä tiivistunnelmaisessa, luonnonläheisessä ja lämminhenkisessä (lue: turvavälittömässä, vähähygieenisessä ja ilmanvaihdottomassa) teatterisalissamme Kauppilanmäen museon työväentalossa.

 

Työryhmän puolesta,

Marko Itkonen

Teatteri-illat tarjoavat laadukkaita kantaesityksiä kotimaisista puhenäytelmistä. Saman illan aikana nähdään jälleen kaksi erilaista, hyväntuulista ja ennennäkemätöntä pienoisnäytelmää.

YHTEINEN ENSI-ILTA 2020

Poissaoloja on virussuojattu komedia äidin ja murrosikäisen pojan suhteesta. Yh-äiti pelkää yksinäisyyttä ja etsii pian tyhjenevään kotiin itselleen hekumallista seuraa. Samalla hän joutuu taistelemaan poikansa huomiosta digiteknologiaa vastaan. Paras tapa siihen on tietenkin ottaa tekniset laitteet haltuun. Kaikki ei kuitenkaan suju ihan suunnitelmien mukaan. Arjen synkkyydelle voi onneksi nauraa yhdessä, kun ollaan teatterissa.

Vaikka kyseessä on monologi, niin yksinäistä lavalla ei tunnu olevan, kun vastanäyttelijänään voi toimia itse tai siihen voi valita minkä huonekalun tahansa. 

Agatha Christie syytettynä murhasta on komediallinen rikosnäytelmä, jonka pääosassa on kirjailija itse. Myrsky katkaisee ainoan kulkureitin ja Christie jää romaaniensa henkilöiden kanssa vangiksi kartanoon. Murhan sattuessa kaikki ovat epäiltyjä. Pystytkö ratkaisemaan murhamysteerin ennen näytelmän loppua? Paikalla on myös Christien luoman rikoskirjailija Ariadne Oliverin suomalainen hahmo Sven Hjerson, jonka nimeä kukaan ei osaa lausua, edes hän itse.

 

Agatha Christien syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 130 vuotta.

ESITYSPÄIVÄT 2020 PERUTTU

To 25.6. Klo 18 (ensi-ilta) LOPPUUNMYYTY

Pe 26.6. Klo 18 

Su 28.6. Klo 17

Ke 1.7. Klo 18

To 2.7. Klo 18

La 4.7. Klo 17 LOPPUUNMYYTY

La 11.7. Klo 17 LOPPUUNMYYTY

Ke 15.7. Klo 18

To 16.7. Klo 18

La 18.7. Klo 17

LIPUT 19 €

Esitykseen mahtuu 60 hlöä.

Muutokset esitysajoissa mahdollisia.

Esitysten kesto yhteensä 2h 15min väliajan kanssa.

RYHMÄALENNUS:

vähintään 10 hlöä, liput 15 € / hlö (alennus 4 €).

Ota yhteyttä: info@teatteriillat.com

TARJOILU

Näytelmien välissä on mahdollisuus nauttia paikallisen sokerileipurin parhaista makeista ja suolaisista herkuista. Kauniilla ilmalla kahvi on mahdollista nauttia kesäisen luonnon ja lumoavan maiseman keskellä. Puffetissa maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Kaikki väliaikatarjoilun tuotteet on saatavana myös gluteenittomina. Tarjolla on kinkkurulla ja päärynä-punssi-leivos.

"Siihen saakka kenenkään ei ole hyvä liikkua yksin, koska murhaaja on joko piilossa, tai joku meistä"

- Agatha Christie syytettynä murhasta 

Teatteri-illat

©2018 by Teatteri-illat, Valkeakoski