Kauppilanmäki.jpg

Näyttämö ja katsomo

Istuimena katsomossa on pitkät selkänojattomat penkit. Oma istuinalusta tai pehmuste on viihtymistä parantava väline. Tosin tilaa alueella on omille puutarhatuoleille ja vilteille, jos ne ovat mukavammat. Helteellä kannattaa suojautua lämmöltä ja auringolta sekä ottaa juomapullo mukaan. Sateella sadetakki on välttämätön, koska katosta alueella ei ole. Hyttysiä sekä siite- ja katupölyä saattaa olla ilmassa.

Pysäköinti

Kauppilankadulla on parkkipaikka ja vanhalta kirjostalta on 200 metrin kävelymatka. Rinnekadun puolella on pysäköinti tilaa  liikkumisrajoitteisille kadun varressa. Pysäköinti on maksutonta kaikissa paikoissa.

Osoite

Kauppilanmäen museo

Rinnekatu 5

37600 Valkeakoski

TEATTERIVIERAILLE

Esteettömyys

Maasto museoalueella on hiekkapolkua ja nurmikkoa. Pyörätuolilla alueella pääsee liikkumaan muuten, mutta taloon, missä on WC sähköpyörätuolilla ei pääse ollenkaan. Manuaalipyörätuolilla avustettuna sisään pääseminen on mahdollista, mutta ei helppoa. Kaikki joille kulkeminen on haasteellista, niin suositellaan saapumista Rinnekadun puolelta, missä ei ole mäkeä ja katsomoon on lyhyempi matka. 

Teatteri-illat Kauppilanmäen työväentalo

Teatteri-illat

 ©2018 by Teatteri-illat, Valkeakoski

Teatteri-illat Kauppilanmäellä. Mööpelin palikat ja KIVI. Teatteritila