Kauppilanmäen työväentalo. Teatteri-illat Kauppilanmäellä.

Teatteritila kesällä 2020

Istuimena työväentalossa on ajanhengenmukaiset pitkät selkänojattomat penkit. Oma istuinalusta tai pehmuste on viihtymistä parantava väline. Kuumalla ilmalla sisällä on lämmin ja heti ilman viilentyessä tulee kylmä, joten pukeutumisessa kannattaa huomioida sää ja helteellä on syytä ottaa juomapullo mukaan. Esitys on sisätilassa, mutta hyttysten hyökkäykseen kannattaa varautua.

Pysäköinti

Kauppilankadulla on parkkipaikka ja kadun varteen pysäköinti on mahdollista. Rinnekadun puolella on vähemmän pysäköinti tilaa, mutta kadun varteen voi pysäköidä. Kirjaston parkkipaikalta kävelymatkaa on 200 metriä. Pysäköinti on maksutonta kaikissa paikoissa.

Teatteri-illat 2020

Osoite

Kauppilanmäen museo

Rinnekatu 5

37600 Valkeakoski

TEATTERIVIERAILLE

Esteettömyys

Kulku työväentaloon on hiekkapolkua ja nurmikkoa pitkin. Pyörätuolilla reitti on haastava ja itse työväentaloonkin on useampi porras. Sähköpyörätuolilla sisään ei pääse ollenkaan. Manuaalipyörätuolilla avustettuna sisään pääseminen on mahdollista, mutta ei helppoa. Jos kulkeminen on hankalaa, niin suositellaan apuvälineeksi kävelykeppiä rollaattorin sijaan. Rinnekadun puolelta maasto on helppokulkuisempi kuin Kauppilankadun puolelta tullessa.