Gebhard

Kirjoittaisivat oikeista asioista. Osuuskauppaliikkeestä ja maataloudesta. Kotiasiani, ne minä pidän salassa. Ja sillä siisti.

- Maiju Gebhard

Teatteri-illat

Teatteri-illat tarjoaa laadukkaita kantaesityksiä kotimaisista puhenäytelmistä. Saman illan aikana nähdään kaksi erilaista, hyväntuulista ja ennennäkemätöntä pienoisnäytelmää.

GEBHARD - Seurapiirikomedia Maijusta 

Näköradiohaastattelusta Maiju saapuu tuohtuneena Työtehoseuran kokoukseen. Pyrkimys tulla tunnetuksi naisena vain työstä on hankalaa konservatiivisessa ajassa, jossa sukupuoliroolien kautta jaetaan työtehtävät niin kotona kuin sen ulkopuolellakin. Myöhemmin Pellervo-seuran, Martta-liiton ja Pienviljelijäin keskusliiton kokouksissa ollaan läsnä samalla vaikuttajanaisten rintamalla, mutta kehityskohteet ovat erilaisia ja siksi on keksittävä erilaisia lähestymistapoja naisen aseman parantamiseksi, työn raskauden keventämiseksi ja kasvatustyön tukemiseen. Näytelmä on yhdistelmä totuudenmukaisia tapahtumia ja päätelmiä historian kirjojen rivien välistä, koska jotenkin Maiju teki sen ja tuli tunnetuksi lähinnä työnsä saavutuksista. Seurapiirikomedia on sekoitus vahvaa draamaa ja kevyttä sanailua. 

Käsikirjoitus ja ohjaus: Marko Itkonen
Rooleissa: Pia Vaittinen, Pauliina Syrjälä, Katja Sillanpää ja Ulla Huoviala-Kääpä

VASTATUULESSA -Tyypillinen tingeltangeli 

Tingeltangeli tarkoittaa turhanpäiväistä ja mitään sanomatonta. Sitä tämä näytelmä todellakin on. Farssimainen esillepano sekä täysi kattaus huumorin erilaisia tasoja ja toteutustapoja. Kaksi aikamiehiksi kasvanutta veljestä ratkaisevat eteen tulevat ongelmat omalla tavallaan, joka ei välttämättä ole tehokkain ja varmin menetelmä. Kliseitä parisuhteesta tai suomalaisuudesta ei säästellä. Esityksen voi luokitella B-luokan harrastajakesäteatteriksi, piirrossarjojen kissa ja hiiri -leikiksi ja välillä esiintyjien väliseksi roastiksi. Kahden näyttelijän voimin tuodaan lavalle toinen toistaan omituisempi ihmiskohtalo erilaisissa hahmoissa. Esityksen ainoa päämäärä on irrottaa katsoja harmaasta arjesta ja viedä hänet yllätyksellisellä punttisalille, jossa vatsa- ja poskilihakset laitetaan maitohapoille pelkästä nauramisesta. 

 

Käsikirjoitus: Marko Itkonen
Ohjaus: Mira Flinkman
Rooleissa: Marko Itkonen ja Janne Kulosaari

ESITYSPÄIVÄT 2022

🔴KE 1.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TO 2.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴SU 5.6. klo 16 LOPPUUNMYYTY

🔴TI 21.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴KE 22.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴MA 27.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TI 28.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TO 30.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TI 12.7. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TO 14.7. klo 18 LOPPUUNMYYTY

Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja osoitteesta info@teatteriillat.com

LIPUT 25 €

sis. kahvitarjoilun

Esitykset ovat sisätilassa, Kauppilanmäen työväentalossa

Lippujen värikoodit

🔴 Loppuunmyyty

🟡 Alle puolet lipuista jäljellä

​🟢 Tilaa

Muutokset esitysajoissa mahdollisia.

Esitysten kesto yhteensä n. 2h.

Varsinaista väliaikatarjoilua ei ole ollenkaan. Kahvihampaan kolotukseen on kuitenkin apu, koska näytelmät sisältää kahvitarjoilun. Erillistä hintaa ei tästä tarjoilusta peritä.

HUOM! Lippukauppaa hoitaa Liveto, eli kaikissa ongelmatilanteissa lippujen suhteen heidän asiakaspalveluun voi olla yhteydessä. (asiakaspalvelu@liveto.io tai soittamalla numeroon 0600-30005 - 1,78€ / min). Ostoksen perumisesta tai lippujen vaihtamisesta perivät erillisen maksun. Lippua ei tarvitse tulostaa, vaan sen voi esittää teatteriin tullessa puhelimesta. Lipun saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Lippu toimitetaan sähköpostin liitteenä. Tarkistathan myös roskapostin.

Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja osoitteesta info@teatteriillat.com

TT03.jpg

"- Jätätkö minut rahan takia?
- Jättäsin sinut ihan minkä tahansa asian takia."

- Vastatuulessa