top of page
Gebhard

Kirjoittaisivat oikeista asioista. Osuuskauppaliikkeestä ja maataloudesta. Kotiasiani, ne minä pidän salassa. Ja sillä siisti.

- Maiju Gebhard

Teatteri-illat tarjoaa laadukkaita kantaesityksiä kotimaisista puhenäytelmistä. Saman illan aikana nähdään kaksi erilaista, hyväntuulista ja ennennäkemätöntä pienoisnäytelmää.

LA MORALE ABSURDE - kolminäytöksinen avantgarde

Farssimaisista aineksista, kutkuttavista salaisuuksista ja totuuden venytyksestä rakentuva dekkarimainen esitys pakottaa katsojan epäilemään kaikkea. Kuka on syyllinen mihinkin rikokseen?

 

Lumi on lähtenyt töistä aikaisemmin ja Pihlaja on kotona omituinen. Kissaa ei saa allergian takia hankkia, vaikka hän tahtoisi ja lapsikaan ei opi konttaamaan. Räyskälä antaa taas lisää hommia ja ylityöt paukkuu. Onneksi huomenna on tähän kaikkeen tulossa muutos.

 

Avantgarde rikkoo aikansa normeja ja etsii reittiä uuden ajattelutavan löytämiseen. Tämä sata vuotta sitten syntynyt taidesuuntaus on teatterin lavoilla jäänyt taka-alalle, mutta tänä vuonna se nostaa taas päätään ja yllättää katsojansa omalla omituisella tavallaan.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Marko Itkonen
Rooleissa: Katja Sillanpää, Mira Flinkman ja Pauliina Syrjälä sekä vaihtuva yllätysääninäyttelijä

PERTSKELES! - Joel Lehtonen ja Lintukoto

 

Tasan sata vuotta sitten tuolla Vanajanselällä Kalle Carlstedtin kesäpaikassa seisoi Joel Lehtonen tuijottaen viereistä pientä saaripahasta.

 — Jos tuon tuosta omaksi saisi, niin muuta en osaa pyytää, lausahti hän lähinnä itselleen. Joskus ääneen lausutut toiveet käyvät toteen ja niin kävi nytkin. Saarelle hän rakensi itselleen Lintukodon, paikan jossa saattoi kirjoittaa rauhassa maailman murheilta.

 

Näytelmä on humoristinen kuvaus siitä, kuinka pienestä huutolaispojasta kasvaa rakastettu ja tuottelias kirjailija sekä ihmisistä hänen ympärillään, jotka päätyvät hänen kirjojensa sivuille. Toisaalta tarina on tunteiden täyttämä melodraama miehestä, joka yrittää löytää juurensa ja rakkauden sekä päästä Pariisiin haistelemaan keväistä samppanjan tuoksua.

 

Käsikirjoitus ja ohjaus: Marko Itkonen
Rooleissa: Pasi Repo, Janne Kulosaari, Pia Vaittinen ja Ulla Huoviala-Kääpä 

ESITYSPÄIVÄT 2022

🔴KE 1.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TO 2.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴SU 5.6. klo 16 LOPPUUNMYYTY

🔴TI 21.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴KE 22.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴MA 27.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TI 28.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TO 30.6. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TI 12.7. klo 18 LOPPUUNMYYTY

🔴TO 14.7. klo 18 LOPPUUNMYYTY

Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja osoitteesta info@teatteriillat.com

LIPUT 25 €

sis. kahvitarjoilun

Esitykset ovat sisätilassa, Kauppilanmäen työväentalossa

Lippujen värikoodit

🔴 Loppuunmyyty

🟡 Alle puolet lipuista jäljellä

​🟢 Tilaa

Muutokset esitysajoissa mahdollisia.

Esitysten kesto yhteensä n. 2h.

Varsinaista väliaikatarjoilua ei ole ollenkaan. Kahvihampaan kolotukseen on kuitenkin apu, koska näytelmät sisältää kahvitarjoilun. Erillistä hintaa ei tästä tarjoilusta peritä.

HUOM! Lippukauppaa hoitaa Liveto, eli kaikissa ongelmatilanteissa lippujen suhteen heidän asiakaspalveluun voi olla yhteydessä. (asiakaspalvelu@liveto.io tai soittamalla numeroon 0600-30005 - 1,78€ / min). Ostoksen perumisesta tai lippujen vaihtamisesta perivät erillisen maksun. Lippua ei tarvitse tulostaa, vaan sen voi esittää teatteriin tullessa puhelimesta. Lipun saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Lippu toimitetaan sähköpostin liitteenä. Tarkistathan myös roskapostin.

Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja osoitteesta info@teatteriillat.com

TT03.jpg

"- Jätätkö minut rahan takia?
- Jättäsin sinut ihan minkä tahansa asian takia."

- Vastatuulessa

bottom of page