top of page
Kauppilanmäen työväentalo
TEATTERIVIERAILLE

Esteettömyys

Kulku työväentaloon on hiekkapolkua ja nurmikkoa pitkin. Pyörätuolilla reitti on haastava ja itse työväentaloonkin on useampi porras. Sähköpyörätuolilla sisään ei pääse ollenkaan. Manuaalipyörätuolilla avustettuna sisään pääseminen on mahdollista, mutta ei helppoa. Jos kulkeminen on hankalaa, niin suositellaan apuvälineeksi kävelykeppiä rollaattorin sijaan. Rinnekadun puolelta maasto on helppokulkuisempi kuin Kauppilankadun puolelta tullessa.

Näyttämö ja katsomo

Istuimena työväentalossa on ajanhengenmukaiset pitkät selkänojattomat penkit. Oma istuinalusta tai pehmuste on viihtymistä parantava väline. Kuumalla ilmalla sisällä on lämmin ja heti ilman viilentyessä tulee kylmä, joten pukeutumisessa kannattaa huomioida sää ja helteellä on syytä ottaa juomapullo mukaan. Esitys on sisätilassa, mutta hyttysten hyökkäykseen kannattaa varautua.

Kauppilanmäen työväentalo

Pysäköinti

Kauppilankadulla on parkkipaikka ja vanhalta kirjostalta on 200 metrin kävelymatka. Rinnekadun puolella on pysäköinti tilaa  liikkumisrajoitteisille kadun varressa. Pysäköinti on maksutonta kaikissa paikoissa.

Lippujen myynti

Lippujen myynti tapahtuu Teatteri-iltojen verkkokaupassa. Käteistä emme käytä ollenkaan. Maksuvälineenä verkossa käy käytännössä kaikki kotimaiset verkkopankit sekä yleisimmät luottokortit, mobiilimaksutapoina mm. MobilePay ja Apple Pay, sekä kulttuuri- ja liikuntaedut ePassi ja Smartum Pay. Teatteriliput tulevat sähköpostiin (muista katsoa myös roskaposti). Lippua ei tarvitse tulostaa, vaan ovella voit esittää sen puhelimesta

OAJ Valkeakosken osasto tarjoaa jäsenilleen 20 euron alennuksen. Jäsenen nimi kysytään lippukaupassa ja jäsenkortti tulee esittää teatteriin saavuttaessa. 

Jos esitys joudutaan perumaan, palautetaan lippurahat palvelumaksuineen asiakkaalle.

Väliaikatarjoilu

Tekstitys

Osoite

Kauppilanmäen museo

Rinnekatu 5

37600 Valkeakoski

info@teatteriillat.com

Some

bottom of page