top of page
Kauppilanmäen työväentalo

Näyttämö ja katsomo

Istuimena työväentalossa on ajanhengenmukaiset pitkät selkänojattomat penkit. Oma istuinalusta tai pehmuste on viihtymistä parantava väline. Kuumalla ilmalla sisällä on lämmin ja heti ilman viilentyessä tulee kylmä, joten pukeutumisessa kannattaa huomioida sää ja helteellä on syytä ottaa juomapullo mukaan. Esitys on sisätilassa, mutta hyttysten hyökkäykseen kannattaa varautua.

Kauppilanmäen työväentalo

Pysäköinti

Kauppilankadulla on parkkipaikka ja vanhalta kirjostalta on 200 metrin kävelymatka. Rinnekadun puolella on pysäköinti tilaa  liikkumisrajoitteisille kadun varressa. Pysäköinti on maksutonta kaikissa paikoissa.

Lippujen myynti

Lippujen myynti tapahtuu verkkokaupassa. Käteistä emme käytä ollenkaan. Maksuvälineenä käy Suomessa toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum Saldo, Eazybreak sekä ePassi.

Valkeakosken kaupungin koronasetelillä maksettaessa ota yhteyttä: info@teatteriillat.com

Teatteriliput

Lippukauppaa hoitaa Liveto, eli kaikissa ongelmatilanteissa lippujen suhteen heidän asiakaspalveluun voi olla yhteydessä. (asiakaspalvelu@liveto.io tai soittamalla numeroon 0600-30005 - 1,78€ / min). Ostoksen perumisesta tai lippujen vaihtamisesta perivät erillisen maksun. Lippua ei tarvitse tulostaa, vaan sen voi esittää teatteriin tullessa puhelimesta. Lipun saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Väliaikatarjoilu

Osoite

Kauppilanmäen museo

Rinnekatu 5

37600 Valkeakoski

info@teatteriillat.com

TEATTERIVIERAILLE

Esteettömyys

Kulku työväentaloon on hiekkapolkua ja nurmikkoa pitkin. Pyörätuolilla reitti on haastava ja itse työväentaloonkin on useampi porras. Sähköpyörätuolilla sisään ei pääse ollenkaan. Manuaalipyörätuolilla avustettuna sisään pääseminen on mahdollista, mutta ei helppoa. Jos kulkeminen on hankalaa, niin suositellaan apuvälineeksi kävelykeppiä rollaattorin sijaan. Rinnekadun puolelta maasto on helppokulkuisempi kuin Kauppilankadun puolelta tullessa.

bottom of page