top of page
Kauppilanmäen työväentalo

Näyttämö ja katsomo

Istuimena työväentalossa on ajanhengenmukaiset pitkät selkänojattomat penkit. Oma istuinalusta tai pehmuste on viihtymistä parantava väline. Kuumalla ilmalla sisällä on lämmin ja heti ilman viilentyessä tulee kylmä, joten pukeutumisessa kannattaa huomioida sää ja helteellä on syytä ottaa juomapullo mukaan. Esitys on sisätilassa, mutta hyttysten hyökkäykseen kannattaa varautua.

Kauppilanmäen työväentalo

Pysäköinti

Kauppilankadulla on parkkipaikka ja vanhalta kirjostalta on 200 metrin kävelymatka. Rinnekadun puolella on pysäköinti tilaa  liikkumisrajoitteisille kadun varressa. Pysäköinti on maksutonta kaikissa paikoissa.

Lippujen myynti

Lippujen myynti tapahtuu Tiketin verkkokaupassa. Käteistä emme käytä ollenkaan. Maksuvälineenä verkossa käy maksukorttien lisäksi kulttuuriedut, MobilePay ja pankkisiirrot. Käteisellä voi maksaa Tiketin toimipisteissä. OAJ Valkeakosken osasto tarjoaa jäsenilleen 10 euron alennuksen. Jäsenkortti on esitettävä teatteriin saavuttaessa. 

Jos esitys joudutaan perumaan, palautetaan lippurahat palvelumaksuineen asiakkaalle.

Teatteriliput

Ladattavalla Kivra -sovelluksella saat liput ilman toimituskuluja, jotka lisätään tulostettaviin tai sähköpostiin lähetettäviin lippuihin. Tällaisia lippuja et tarvitse, vaan sovelluksella lippujen esittäminen tullessa on helppoa. Liput on mahdollista ostaa myös R-kioskilta ja muista Tiketin toimipisteistä, jos verkkomaksaminen ei onnistu, mutta tällöin hintaan tulee muutama euro lisää toimituskuluja.

Lataa sovellus puhelimeesi:

get-it-on-google-play-google-play-badge-png-logos-23.png

Väliaikatarjoilu

Osoite

Kauppilanmäen museo

Rinnekatu 5

37600 Valkeakoski

info@teatteriillat.com

TEATTERIVIERAILLE

Esteettömyys

Kulku työväentaloon on hiekkapolkua ja nurmikkoa pitkin. Pyörätuolilla reitti on haastava ja itse työväentaloonkin on useampi porras. Sähköpyörätuolilla sisään ei pääse ollenkaan. Manuaalipyörätuolilla avustettuna sisään pääseminen on mahdollista, mutta ei helppoa. Jos kulkeminen on hankalaa, niin suositellaan apuvälineeksi kävelykeppiä rollaattorin sijaan. Rinnekadun puolelta maasto on helppokulkuisempi kuin Kauppilankadun puolelta tullessa.

bottom of page