Kauppilanmäki.jpg

Näyttämö ja katsomo

Tapahtuma järjestetään ulkona ja katsomoon mahtuu 100 katsojaa. Istuimena katsomossa on pitkät selkänojattomat penkit. Oma istuinalusta tai pehmuste on viihtymistä parantava väline. Katsomon sivussa on tilaa myös omille puutarhatuoleille ja vilteille näin halutessanne. Helteellä kannattaa suojautua lämmöltä ja auringolta sekä ottaa juomapullo mukaan. Sateella sadetakki on välttämätön, koska katosta alueella ei ole. Hyttysiä sekä siite- ja katupölyä saattaa olla ilmassa. 

Pysäköinti

Kauppilankadulla on parkkipaikka ja vanhalta kirjostalta on 200 metrin kävelymatka. Rinnekadun puolella on pysäköinti tilaa  liikkumisrajoitteisille kadun varressa. Pysäköinti on maksutonta kaikissa paikoissa.

Lippujen myynti

Lippujen myynti tapahtuu verkkokaupassa. Käteistä emme käytä ollenkaan.

Valitettavasti meillä ei ole sopimuksia virkitysseteleitä tarjoavian tahojen kanssa. Maksuvälineenä käy Suomessa toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Väliaikatarjoilu

Osoite

Kauppilanmäen museo

Rinnekatu 5

37600 Valkeakoski

info@teatteriillat.com

TEATTERIVIERAILLE

Esteettömyys

Maasto museoalueella on hiekkapolkua ja nurmikkoa. Pyörätuolilla alueella pääsee liikkumaan muuten, mutta taloon, missä on WC sähköpyörätuolilla ei pääse ollenkaan. Manuaalipyörätuolilla avustettuna sisään pääseminen on mahdollista, mutta ei helppoa. Kaikki joille kulkeminen on haasteellista, niin suositellaan saapumista Rinnekadun puolelta, missä ei ole mäkeä ja katsomoon on lyhyempi matka.