top of page

IHAN KIVA VIHA

on omalla kokeilevalla otteella tyylitelty kollaasi arjen tilanteita, joissa tunteet risteilevät suhteiden tahmaisessa valtameressä. Hauskuuden teoria on innoittanut tutkimaan arjen prosesseja eri näkökulmista. Voiko siis koirannaksupalkkio silmissä muuttaa totuttuja rutiineja mielenkiintoisemmiksi? Ja miten oravanpyörän tukijalka murretaan ja jokaisen sisäinen marsu vapautetaan ilon laitumille? 

Ihan kivassa näytelmässä nähdään aikaisemmilta vuosilta tuttujen näyttelijöiden (Mira Flinkman, Ulla Huoviala-Kääpä ja Janne Kulosaari) lisäksi Marko Itkonen.

.

 

Kesto n. 45 min.

Käsikirjoitus ja ohjaus:

Marko Itkonen

Rooleissa:

Mira Flinkman

Marko Itkonen

Ulla Huoviala-Kääpä

Janne Kulosaari

​Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää: info@teatteriillat.com

Matkakuluista Valkeakosken ulkopuolelle sovitaan erikseen.

"mielettömän hienoja esityksiä,improvisaatiota,monipuolista ja hienoa tarinankerrontaa.On se upeaa että oma kylä tuottaa näin laadukasta teatteria."

"Ei ollut ”ihan kiva”, vaan aivan loistava! Teatteri-iltojen anti oli tänäkin vuonna täys kymppi 👌🏼🎭"

"Ei ollu ihan kiva. Oli hirmuisen hyvä ja hauska. Jälkimmäisessä tajusin nauraaneeni 20 minuuttia tajuamatta sitä, että nauroin 20 minuuttia."

"En paljasta minäkään näytelmien sisältöjä enkä kerro, mihin tuo Miran balettiasento (olisko plie) liittyy. Hulvattoman lystiä meillä oli. Siis ei mitään tyyliin "ihan kiva" niin kuin esityksen ajan nukkuneilla on tapana sanoa. Miten ihailtavan rohkeasti ohjaaja Itkonen (kurkkii tuossa nurkalla) pani itsensä likoon ja paljasti lopulta koko fyysisen minänsä. Oli hänellä sentään joku läpinäkyvä tooga yllään. Kiitos koko porukalle. Johan olette mainio ensemble. Ja Annalle kiitos mukavasta katsojaseurasta. Ja Titille väliaikatarjoilusta (oli kunnon kahvia). Tämä on arvio, jonka lupasin yleisön kuulleen tehdä.❣️😍🌹."

"Kiitos taas koko jengille, mitä oliskaan kesä ilman teitä?!? Ehkä ihan kiva?"

"Virkistävä ja erilainen kesäteatteriesitys kauniissa ympäristössä. Hyvät näyttelijät, jotka pistivät itsensä täysin likoon. Kiitos 💕"

"homma hallussa ❤️ vahva suositus 🍀"

"Oli mahtavat esitykset, kiitos😍"

"Valkeakosken vetonaula: Kauppilanmäen teatteri-illat!"

bottom of page